Ford Alert!



"Kanka otobüs dolu geldi! Hadi yine iyisin."

Otobüslerde "Noluyo yaaağ!" şeklinde bir feryat ile başlayan kavgalar son günlerde bayağı bir arttı, siz de farketmişsinizdir. Peki Neden? Neden erkekler fordçuluk yapar? Fordçuyu nasıl tanırız? Fordçudan nasıl korunuruz? Hanımlar şimdiki bölüm sizi bayağı bir ilgilendiriyor!

Fordçu ismi nereden geliyor? Efendim eskiden ülkemizdeki minibüslerde ford markasının egemenliği söz konusuymuş. Çiçek Abbas filmini hatırlayın. İşte o minibüs. İçi dar ve basık bir tavana sahip. Dolayısıyla ayaktaki yolcular, kalabalık etkisi ile birbirine çok yakınlaşıyor. İşte ilk fordçuların çıkışı da bu döneme denk geliyor. Minibüse binen sapıtıyor. Ford markası bu eyleme ismini veriyor.

Peki erkekler neden fordçuluk yapar? Abazanlık bunun başlıca sebebi tabi ki. İkinci etmen olarak ise sapıklık göze çarpıyor. Hayatı boyunca bir kadınla en fazla 3 cm yaklaşabilen erkekler, bu tarz yakınlaşmaları ateşli bir orgazm dozunda yaşıyorlar. Bu noktada ergenlere de dikkat etmeniz lazım. Hangi sosyo-kültürel seviyeden gelirse gelsin 15-16 yaşındaki sivilceli bir çocuk tehlikelidir. Günün yarısını mastürbasyonla geçiren birisi de bu tarz sürtüşme durumlarını kendi beyninde farklı malzemelere alet edebiliyor.

Bir fordçuyu nereden tanırız? Gözlerinden. Faltaşı gibi açılmış, avına kenetlenen bir leopar gibi bakıyor. Tabi ki vücudunuzun tahmin ettiğiniz bölgelerine dikmiş bakışlarını. Kendilerini belli edecekleri ikinci yer pantolonlarının önündeki kabarıklık. Ama size çok yaklaştıklarında bunu görmeniz zor tabi. Eğer arkanıza yaklaşmışsa nefes alış-verişinden de kendisini tespit edebilirsiniz.

Peki nasıl korunulur? Eğer çantanız biraz büyükse ağzını sıkı sıkı kapadıktan sonra arkanızı kapatacak şekilde asın. Bu, onları sarımsak koklatılmış vampire dönüştürecektir. (True Blood vampiriyse iş değişebilir ama!)
Eğer üstünüzde tayt, mini şort gibi bu insanların iştahını kabartacak giysiler varsa sırtınızı duvara dayayacak moda gelmeniz lazım. Beli kapatamazsanız onlar için ayağı sakatlanmış bir ceylan, bir antilop gibisinizdir. Kaplan gibi saldırırlar. O yüzden kalabalık otobüs hatlarının olduğu yerlerde yolculuk yapacağınız zaman bu tarz giysileri tercih etmeyin.

Ola ki fordu hissettiniz? Ne yapacaksınız? Hiç öyle "Çıııhh üffff..." şeklinde tepkiler vermeyin. "Oooo nazlanıyor!" tribine girer olaylar farklı noktalara gelir. Sert bir dönüş yapın ve çantanızla dürtün. Eğer hareketlerine bariz bir şekilde devam ediyorsa, yüksek bir ses ile "Noluyor lan!?" diyerek bir tepki verin. Cevap verirse açıklama yapmadan, bağırarak "Terbiyesiz herif. Ne olduğunun farkındasın" tarzı otobüsteki halkı galeyana getirecek tepkiler verin. "Hanfendi rahatsız mı etti, terbiyesizlik mi yaptı?" şeklinde gelen sorulara onaylayıcı baş hareketleri ile karşılık verirken "terbiyesiz herif ya" gibi laflarla söylenmeye devam edin. Zaten az sonra dayağı yiyecektir. "Çekilir misiniz lütfeeeeğn?" gibi tepkiler de pek işe yaramayacaktır unutmayın.

Bu vampirlerin kalbine tahta kazık sokup, onlara bitirici hareketi yapacağınız cümle ise "Senin anan bacın yok mu lan!?" muhabettidir. Olay her türlü lehinize döner.

Evet bayanlar biliyorum özgür giyinmek hakkınız. Yaz günü çok kapanmak istemiyorsunuz, havalar sıcak. Ya da dekolteyi seviyorsunuz kime ne? Ama zalımlar, appaçiler, abazan avcılar ve sivilceli ergenler için durum öyle değil. Toplumdaki erkeklerin çoğu abazanlığı aşmış değil. Bu yüzden bu tarz yakınlaşmalara izin vermeyin. Dişli olun. Bir Supergirl, bir Catwoman bir She-Hulk olun adeta! Ve zalımlara, kahpelere cezalarını bildirin.

Buğra "Ceyyar" Ö.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

sanki yaşamış yaşatmış gibi anlatmışsın ibretliksin kardeşim

Adsız dedi ki...

helal olsun tek kelime çok doğru anlatmışsın

Adsız dedi ki...

daha iyi acıklanamazdı bu durum:)

Adsız dedi ki...

Bravo yine kabak tamamen erkeğe patlatıldı ya gerçekten bravo.

Adsız dedi ki...

Birader sende abazanlık döneminden ergenlikten geçtin :D abazanlıpın uzun sürmüş gibi ki güzel açıklamışsın :D Helal olsun...

Adsız dedi ki...

suphanallah kardeş ibretlik bir paylaşım olmuş

Adsız dedi ki...

Biri ''subhanallah gardaş'' demiş, diğeri ''olayı gene erkeklere yıkmışsınız''.. Gülüyorum lan :D

Adsız dedi ki...

Fordçuluk bi hastalıktır. Hatta yakın bir arkadaşımın abaza, apaçi veya türevi değilken hatta güzel kız arkadaşıyla düzenli seks hayatı varken, fordçuluk zevki için otobüse bindiğini bilirim.

Adsız dedi ki...

olay tabii ki erkeklere bağlancak arkadaş başka nereye bağlanabilirki...
Tebrik ediyorum kardeşim çok güzel değinmişsin olaylara...

Adsız dedi ki...

12.5 falandım o zamanlar ben

Adsız dedi ki...

vermeyin olm böyle akıl ... mühendislerin hali nicedir haraptır amk bir otobüs maceramız var onuda elimizden almayın... düşünün bakim sizce nie çok fazla oturak tasarlamıyoruz otobüslerde? bunda düşünen beyinler için ibretlik hikayeler vardır...

Adsız dedi ki...

fordçuluk hastalıktır...froterizm hastalığıdır.tıptaki adı...googleden sorgulama yapın bakın bu arkadaşlar...isteyenenin arkasına geçerler yaslarlar.istemeyene koymazlar.unutmayalımki kabarıklığı hissedip sürtenen kızlarda vardır onlarda iştir unutmayın....:)