İşte Gerçek Sosyal Sorumluluk! (Caps included)

Referandum tarihi yaklaştıkça insanlar, konu ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olmak istiyor. Ancak siyasi liderler bu doğrutuda hareket etmeyi pek istemiorlar ya da daha da kötüsü bu konuda herhangi birşey yapamıyorlar (neden daha kötüsü olduğunu merak eden düşünerek en doğru cevabı bulacaktır). Hal böyleyken de toplumun belirli bir kesimi kendine bu konuda bir görev biçiyor. Kendini sorumlu hissediyor.

Geçtiğimiz günlerde Taksim'de yaşanan ilginç bir olay ise bu durumun en güçlü kanıtı. 80'li yaşlarında olduğunu düşündüğümüz İsmail Amca'nın İstiklal'de dağıttığı el ilanı ile Beton Haber Ekibi olarak ilgimizi çekti. Dağıttığı el ilanında İsmail Amca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun herkese yeteceğini, hayırlısıyla yaklaşan referandumda tüm Türkiye'nin  AKP iktidarının yüzüne Hayır cevabını tokat gibi yapıştıracağını belirtiyor (ima ya da idda ediyor aynı zamanda).

Sizin için bu el ilanını tarttık ve sıcağı sıcağına paylaşıyoruz. (Çalışkan tavrı için Buğra "ceyyar" Ö.'ye özellikle teşekkürler). İşte o el ilanı;


  
 El ilanında kendisini "Nüktedar İsmail Kırdar" olarak tanıtan İsmail Amca'nın ne kadar samimi olduğunu elbetteki bilemiyoruz. Ancak yaptığı işi telefon numarasını verebilecek kadar ciddiye aldığının farkındayız. Ekip olarak telefon numarasını sansürlemeyi düşündüysek de el ilanının sahibi olarak İsmail Amca'nın sansür ile ilgili bir sorununun olmayacağına karar verdik.  

Hey Gelir Kemal Aga Hey Gelir! Kemal Aga Türkiye'ye Tam Gelir! 

Beton Haber Ajansı 

0 yorum: